Dimbobloggen

2025 års produkter

Vi var på mässa förra veckan i Malmö för att se nästa års produkter.
Jag ska inte ljuga, när man går in i varje nytt möte med leverantör så blir det som att man hittar tillbaka till sig själv som 7 åring, som går ut för sitt rum på julafton för att kolla om man fått något spännande i julklapp. 
Även om jag visste att alla julklappar inte kom direkt på morgonen så var det alltid kul att smyga upp för att se vad man kunde leka med innan tomten kom på kvällen. 
Lite samma känsla var det här. Vi gick in och fick se en del av nyheterna för 2025, samtidigt som vi hade vetskap om att alla företag inte hade produkter att visa, utan även här fick vi gott vänta till julaftonskväll innan vi får se dessa (mao senare på hösten).


Låt inte dina klubbor bli brödet!

I och med att det kommer nya produkter till nästa år så reas det gamla ut. Bort med det gamla och in med det nya som man brukar säga. Även om man kanske vanligtvis refererar till att man slänger ut typ möglig mat eller riktigt gamla saker för att kunna få plats med det nya. På tal om möglig mat har jag en rolig historia, som absolut inte rör golf men vill ni få en inblick i hur jag var (när jag var yngre såklart, absolut inte sådan längre) så får ni läsa vidare. 

Det hela började med när jag och min fru träffades och bestämde oss för att flytta ihop i lägenheten jag bodde. Jag hade bott i den lägenheten i ungefär 5 år eller något sådant och ni vet hur det är när man blir kär, då gör man allt för den personen och allt man vill göra är att få denne lycklig. 

Hon kom med förslaget att nu när vi flyttat ihop kan vi väl gör en rejäl rensning av lägenheten. Yaaay, tänkte jag naturligtvis och gick med på detta. Vi började med att rensa ut lite gammal skit som man sparat sedan urminnes tider för att man vet att man någon gång i framtiden förmodligen, eventuellt, kanske, möjligtvis kommer behöva den där extra skruven som hängde med till skåpet som man slängde innan man föddes. 

Allt gick bra och det var frid och fröjd, tills vi kom till köket. Jag hade ett skåp i köket som var ganska högt upp där man la in konserver och liknande, ni vet sådant som har enormt långt utgångsdatum. Problemet var bara att jag, i en garanterat smart tanke, 5 år tidigare lagt upp bröd där uppe. (Förmodligen tänkte jag att detta kommer jag ju ändå äta upp så snabbt så det gör inget). 

För att göra en lång historia kort - brödet kunde gå ut själv, vi är gifta, har ett barn och en hund. Hon säger fortfarande att det var nära att hon lämnade mig där och då men jag är ganska säker på att hon blev charmad av mitt självgående bröd. 


Passa på att fynda

Känner du att dina klubbor håller på att bli som mitt bröd och det är dags att byta ut? Då har vi många klubbor till riktigt bra pris. Se nedan för att se erbjudanden från olika märken som t.ex. Titleist, TaylorMade, Callaway & Cobra
34
Callaway Big Bertha 23 Driver Herr
3809 Kr
5795 Kr
36
Callaway Driver Epic Max Lowspin Vänster Herr
3826 Kr
5995 Kr
36
Callaway Driver Epic Speed Höger Dam
3826 Kr
5995 Kr
17
Callaway Driver Mavrik Höger Herr
3712 Kr
4495 Kr
17
Callaway Driver Mavrik Sub Zero Vänster Herr
3712 Kr
4495 Kr
17
Callaway Driver Mavrik Vänster Herr
3712 Kr
4495 Kr
31
Callaway Driver Rogue ST LS Höger Herr
3800 Kr
5495 Kr
31
Callaway Driver Rogue ST Max Draw Höger Herr
3800 Kr
5495 Kr
55
Callaway Epic Max Star Driver
4499 Kr
9999 Kr
28
Cobra Aerojet Driver Herr Vänster
4149 Kr
5795 Kr
29
Cobra DarkSpeed LS Driver
4273 Kr
5995 Kr
29
Cobra DarkSpeed Max Driver Dam
4273 Kr
5995 Kr
29
Cobra DarkSpeed Max Driver Herr
4273 Kr
5995 Kr
29
Cobra DarkSpeed X Driver
4273 Kr
5995 Kr
34
Cobra King LTDx Driver Herr Höger Svart/Guld
3511 Kr
5295 Kr
Julen närmar sig! 

Många referenser till julen, men jag älskar verkligen julen. Ganska ironiskt kanske när man jobbar och sysslar med en sport som för det mesta spelas på sommaren, även om vi ser en ökning av inomhusgolf under vinterhalvåret. 

Du kanske är en sådan som köper alla dina julklappar redan i augusti eller ännu tidigare? Det är inte jag.. 

Jag vet inte hur många år jag kommit på mig själv den 23e december att jag ska ju köpa julklappar även i år och sen stressköper något i sista minuten. Det roliga är att, trots att jag skriver detta nu och ger mig själv en påminnelse så kommer jag förmodligen upprepa samma sak i år. 

Det är ju då presentkort är fantastiskt och även på Dimbo kan du köpa presentkort och ge bort i julklapp, för även om golf mestadels är en sommarsport så är det nog en av de bästa julklappar man kan få! 

Följ länken nedan för att ta dig till presentkortssidan. 
The winter is coming!
Kul med lite Game of Thrones referenser och på tal om spel så är ju ett exemplariskt sätt att bli bättre på golf att faktiskt träna och spela även på vintern. Vi bygger om våra simulatorerer just nu men om en kort stund är dessa klara och öppna för spel, då är ni varmt välkomna! I samband med att vi bygger om skaffar vi även nya simulatorer i form av Trackman4, detta ser vi verkligen fram emot. 

Träna hemma - Dä ä basic

Detta uttryck var något som min föredetta innebandytränare sa till oss i laget flera gånger om. Det gick till och med så långt att vi tryckte upp tröjor med uttrycket som vi hade på oss. 
Även om man som ung inte tänkte mycket på det så är det ganska basic att träna hemma om man vill bli duktig på någonting. 

Du känner säkert igen dig. Du sätter en putt på 4 meter, något som inte händer alltför ofta och du säger något i stil med att du har väldigt mycket tur. Det kan det ju förvisso vara, men det kan ju även vara så att du i ett par veckor tränat mycket på just den typ av puttar. Som Ingemar Stenmark en gång sa "Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag."

Passa på att skapa dig lite tur i vinter och köp in ett träningsredskap, vi har allt från hemmasimulatorer, till puttmatta till siktpinnar. Gör 2025 till ditt största "tur"-år och träna dig i form tills banorna öppnar! 
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »